KAMPIRANJE NA RANČU
KAMPIRANJE NA RANČU
DJEČJI KAMPOVI
DJEČJI KAMPOVI
SMJEŠTAJ I REZERVACIJA
SMJEŠTAJ I REZERVACIJA

Dječji kampovi


Organiziramo jedinstvene jahaće kampove za djecu i mlade. Prvi smo u Hrvatskoj započeli s organizacijom ovakvih programa a svake godine ih izmjenjujemo, osvježavamo i nadopunjavamo. Na kampu mogu sudjelovati djeca i mladi u dobi od 8 - 18 godina.
Djeci nudimo niz zabavnih sadržaja i druženja s konjima kroz igru, rad i jahanje u društvu vršnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Uz svakodnevna jahanja u manježu i na terenu za učesnike pripremamo i niz raznih igara, animacije, nekoliko izleta (izlet do mora konjima, izlet do špilje, posjet adrenalina parku). Spavanje je u vlastitim šatorima, a u slučaju lošeg vremena osiguravamo čvrste objekte.
UK noob replica panerai watches with Swiss movements are worth having.

You can obtain uk swiss made replica rolex online. Fast shipping. Quality guarantee.Za dobru zabavu i sigurnost djece svakodnevno se brine petero voditelja.

Jahačko znanje nije uvjet jer je program prilagođen uzrastu te iskustvu djece u ophođenju s konjima. Djeca su podjeljena po grupama i razini vještine jahanja. 2007. godine počeli smo organizirati ljetne kampove, a od 2014. godine krenuli smo i sa organizacijom zimskih kampova.
Na zimskim kampovima ujedno radimo i obuku za polaganje jahaće dozvole i licence za daljinsko jahanje.


O RODITELJU/STARATELJU

POŠALJI

PODACI O UČESNIKU KAMPA

Datum rođenja
Spol
Muško: Žensko:
Bio do sada učesnik
Ne: Da:
Vještine jahanja
Termin


Ranč Barba ToneRanč Barba ToneRanč Barba Tone